jump to navigation

ינואר משבית השמחה ינואר 25, 2008

Posted by danifeldsher in יין.
trackback

השם של הפוסט הזה הוא הדרך היחידה שבה הצלחתי לקשר בין כל הנושאים שאני עומד לכתוב עליהם.

אז כמו שאתם יודעים (או עכשיו מגלים) תקופת המבחנים החלה ומה אני יגיד לכם – לא תענוג גדול. אני מעדיף לשתות קוקטייל שמורכב חצי חצי מבירה חצי מבנדיקטין גרוס בבלנדר עם פלפל חריף ושרימפס מאשר ללמוד שוב מבוא לכלכלה א.  הייתי חייב להכניס את מרמור הלימודים אבל מעתה אשתדל לא לערב אותו בפוסט.

תחילה אני רוצה להתייחס ליין שטעמתי ומאוד אהבתי – קברנה סוביניון של יקב רות. 

טעמתי 2 יינות שלהם – את הקברנה סוביניון ובלנד של שיראז ומרלו. את השיראז-מרלו לא כלכך אהבתי למרות שהוא מיושן שנתיים בחבית הוא מרגיש מאוד צעיר אולי אפילו צעיר מדי ובנוסף הוא היה לי טיפה חמוץ מדי. הקברנה לעומתו היה ממש טוב כמו שקברנה צריך להיות, קשה לי להצביע במדויק על טעמים אבל כן זיהיתי כל מיני מרכיבים שמזכירים יער ואפשר לומר בוודאות ששנה וחצי בחבית עשתה לו רק טוב, הגוף מלא והסיומת מפולפלת וכל אלה הופכים אותו לבן זוג מושלם לארוחה בשרית טובה.

נושא נוסף שרציתי לתת לו במה הוא נושא הפרסומות הסמויות (שכבר לא כלכך סמויות) בפורומים. לי באופן אישי כבר מזמן נמאס מזה שכשאני מבקש המלצה לוויסקי או וודקה אני מקבל תגובה כמו " וודקה ו-וויסקי יש הרבה אבל כשאני רוצה ממש להתפנק אז אני פותח בקבוק של ברקן דומיין ולא נשאר ממנו כלום!! " ולכן אני באופן אישי כבר מזמן לא מתקרב למוצרים שמפורסמים בצורה סמויה בפורומים. לאחרונה כשהפרסומות האלה הופכות להיות יומיומיות זה מתחיל להרוס את הכיף שבפורום ולכן רציתי לעשות 3 דברים בנושא : 1) לעורר את מי שעוד לא קלט שההמלצות על יינות של סגל,ברקן והליקר קוזה נרה הם פרסומות. 2) לומר מילה טובה לליאור מהפורומים ש"צד" את הפרסומות האלה עם פרסומן ושלא תמצאו תגובה פרסומית שכזאת מבלי שתהיה תגובה שלו מתחתיה ותוכלו אף לקרוא בבלוג שלו אחלה פוסט בנושא 3) ולבסוף לקרוא לכולם להצטרף לאור שהרים את הכפפה ולהחרים את המוצרים של אותם מפרסמים נואשים ופאתטיים.

נושא אחרון שרציתי לספר זה משהו שהכנתי ויצא ממש טוב.

קניתי יין (מרלו) לא משנה שלי מי – שממש לא אהבתי (לא רות..) ולכן החלטתי להכין ממנו משהו. בסיר שמתי את הרכבים הבאים : ציפורן, חתיכות ג'ינגר, פלחי תפוז וקליפת תפוז ולימון, ריבת פירות יער, ברנדי, מרטיני רוסו, מרטיני ביאנקו, קצת סוכר, קינמון וממש מעט צ'ילי. בישלתי את זה כשעה על אש קטנה ומה  אני יגיד לכם – מעדן !!!!! מומלץ בחום!!!!! 

תגובות»

1. גיא - מרץ 10, 2008

תשמע.. על המלצות לוויסקי טוב, אתה מוזמן לקרוא אצלי.. לצערי עדיין לא משלמים לי על המלצות, אבל כשזה יקרה – אתה הראשון שתדע על זה. כנראה בגלל שאני אתחיל לפרסם את "ברקן".. NOT!!!!


להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: